FRASSINO fee
Fraxinus excelsior fee
SUPLEMENT DIETY przeznaczony do rozcieńczenia
Butelka 15 ml z kroplomierzem
Składniki:
Wyciąg z pączków Jesionu wyniosłego, woda, gliceryna roślinna, alkohol (30%).
Zawartość składnika w porcji jednostkowej i dziennej:
Porcja jednostkowa 5 kropli zawiera 12,5 mg wyciągu z pączków Jesionu wyniosłego
Porcja dzienna 15 kropli 37,5 mg wyciągu z pączków Jesionu wyniosłego
Przeznaczenie:
Ekstrakt pomaga regulować ciśnienie krwi. Tradycyjnie stosowany w celu ułatwienia utraty masy ciała, oprócz środków dietetycznych wykorzystywanych do odchudzania. Przyczynia się do utrzymywania prawidłowej wagi.
Zdrowie dolnych dróg moczowych, moczowodów i pęcherza. Tradycyjnie stosowany do utrzymywania prawidłowych funkcji eliminacji moczu, wspierania funkcji wydalniczych nerek i utrzymanie prawidłowych funkcji układu moczowego.
Układ pokarmowy - jesion pomaga utrzymywać w zdrowiu układ pokarmowy, wspiera trawienie, komfort trawienny oraz lepszą wydajność i funkcjonowanie jelit. Wspiera regularne wypróżnienia i pasaż jelitowy, czas pasażu.
System ruchu - wspomaga wzmocnienie systemu ruchu, wspomaga zachować elastyczne stawy, mięśnie i ścięgna. Drenaż stawów.
Porcjowanie: pić 1 raz dziennie. Należy rozpuścić 5-15 kropli płynu w 250ml wody.
Nie przekraczać zalecanej porcji w ciągu dnia.
Suplement diety. Nie może być substytutem zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed datą wskazaną na opakowaniu.
Numer partii podany na opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie podawać osobom uzależnionym od alkoholu.
Nie używać, jeśli pieczęć ochronna zakrętki jest uszkodzona.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w ciemnym i suchym miejscu.
Producent: LTL S.A. - PAE Gadderscheier; L4984 SANEM – GD GD Luxembourg
Importer: Ce.M.O.N Srl, Viale Gramsci 16, 80122 Napoli (Italia) www.cemon.eu
Dystrybutor w Polsce: Helifarm sp. z o.o., Cynkowa 49 B, 95-200 Piątkowisko (Polska); www.helifarm.pl
Produkt zgłoszony w GIS w trybie art.29 ust.1 Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.Nr.171,poz.1225)